top of page
Shoot Eveline-Demi's Design -108.jpg
BEHANDELINGEN

GRATIS INTAKE

Wil jij weten hoe Studio Bloomin jou weer kan laten stralen? Welke behandelingen het beste bij jou passen? Tijdens een gratis intake bespreken we jouw wensen en verwachtingen en ontvang je van ons geheel vrijblijvend een persoonlijk advies en behandelplan.

Shoot Eveline-Demi's Design -188 zoom.jpg

HIFU Mini Lift

Geen zin om te moeten herstellen na een behandeling?

Of misschien kun je niet gemist worden op je werk? HIFU lift je huid zonder chirurgische ingreep en zonder herstelperiode. Al na één behandeling zie je jouw huid strakker en steviger worden. 

HIFU Mini Lift

Plasma Lift

De Plasma Lift, ook wel Fibroblasting of Soft Surgery genoemd –

is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes. Het is één van de meest effectieve, veilige en baanbrekende technieken van dit moment. Omdat deze methode niet invasief is, is de kans op complicaties minimaal.

Shoot Eveline-Demi's Design -260.jpg
Plasma Lift
Shoot Eveline-Demi's Design -158.jpg

Microneedling

Mist jou huid haar natuurlijke GLOW door o.a. grove porien, fijne lijntje, huidverslapping en huidveroudering dan is microneedling een hele mooie behandeling. Het is een  methode waarbij we de huid prikkelen om collageen en elastine aan te maken en zichzelf te herstellen, zowel aan de oppervlakte als in de diepte

Microneedling

Jet Plasma

Jet Plasma is de nieuwste technologie op het gebeid van plasma voor huidverstrakking, collageenproductie, rimpelvermindering en verbetering van de elasticiteit die een onmiddellijk huidverstrakkingseffect geeft, waardoor fijne lijntjes en rimpels drastisch worden verbeterd en mooie resultaten worden bereikt zonder operatie, downtime of ongemak voor alle huidtypen

Jetplasmadeviceonface_edited_edited.jpg
Jet Plasma
BENIEUWD NAAR EEN

GRATIS
INTAKE?

Plan nu een GRATIS en vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek. Wij vertellen je graag wat Bloomin voor jou kan doen.

ONZE

PRIJZEN

Neem een kijkje in onze tarieven.

bottom of page