top of page
313396486_2723922617738208_8259166121267098404_n_edited_edited.jpg
BEHANDELINGEN

Jet Plasma

Wat is Jet plasma?

Jet Plasma is een technologie van de 'next generation' voor huidverstrakking, collageenproductie, rimpelvermindering en verbetering van de elasticiteit die een onmiddellijk huidverstrakkingseffect produceert, waardoor fijne lijntjes en rimpels drastisch worden verbeterd en geweldige resultaten worden bereikt zonder operatie. Plasma-energie is de nieuwste innovatie om mensen er jaren jonger uit te laten zien en kan op verschillende gebieden worden gebruikt, zowel op het hele gezicht als op het lichaam.

Hoe werkt Jet plasma? 

Jet Plasma is een plasma apparaat op lage temperatuur, wat betekent dat het op het gezicht en lichaam van de persoon kan worden gebruikt.

Omdat de stroming continu in één richting is, heeft het een voordeel ten opzichte van de alternatieve stromingsversies wat betreft controle en de grootte en diepte van het gebied waarmee het in contact komt. Hierdoor is de behandeling nauwkeuriger en is er geen hersteltijd.

 • Jet Plasma werkt door de huid van binnenuit te hermodelleren en te herstellen

 • Hoewel u met drie behandeling onmiddellijke verbetering kunt zien, zal de huid de komende 6-8 weken blijven verbeteren naarmate het collageen regenereert.

 • Het heeft een steriliserend effect, dus het is geweldig voor acne en andere huidaandoeningen.

 • Jet is ontstekingsremmend om te helpen bij het kalmeren van eczeem en rosacea

 

Hoe lang duurt een behandeling?
De meeste Jet Plasma-behandelingen duren tussen de 20 minuten en een uur. Dit varieert sterk, afhankelijk van de grootte en het aantal behandelgebieden.

Welke resultaten zal ik zien?
Jet Plasma-behandelingen geven onmiddellijk resultaat en dit proces blijft van kracht vanaf de eerste 2-4 weken tot 3 maanden.
**Het effect van de behandeling houdt rechtstreeks verband met individuele genetica, voeding en levensstijl, huidgezondheid en het aantal uitgevoerde behandelingen. .

Voor de beste resultaten?

Afhankelijk van uw doelen, hoe meer sessies worden uitgevoerd(minimaal 3), hoe beter de huidresultaten zullen zijn. Onderhoudszorg kan op maat worden gemaakt en tijdens bezoeken worden besproken.

 

Hoe vaak kan ik behandeld worden?

Jet plasma kan elke 48 uur worden uitgevoerd tot een maximum van 8 sessies. Na 8 weken heeft de huid een pauze van 6-8 weken nodig om het huidcollageen weer op te bouwen. De klant kan dan nog een reeks van 3-8 doen om de resultaten te blijven verbeteren.

Hoe lang houden de resultaten aan?
De effecten van Jet Plasma kunnen 2-5 jaar aanhouden. U zult verouderen zoals u normaal zou doen en uw huid zal blijven verslappen en ontspannen als onderdeel van het verouderingsproces. Zoals alle esthetische procedures, zijn resultaten en de levensduur van resultaten gebaseerd op leeftijd, genetica, levensstijlfactoren, blootstelling aan de zon, die allemaal binnen de controle van de klant vallen. Toekomstig onderhoud van het behandelde gebied moet met Mae worden besproken, aangezien ieders huid anders is.

Kan ik Jet Plasma krijgen na fillers of Botox?

Ja, deze kunt u een week na fillers en 2 weken na Botox ontvangen!

Is er enige downtime?
Nee, zolang de cliënt het nazorgprotocol volgt. 

U komt niet in aanmerking voor Jett Plasma Lift als u een van de volgende verschijnselen heeft:

 • Pacemakers, Holter ECG-bewakingssysteem of andere geïmplanteerde elektrische apparaten

 • Epilepsie

 • Zwangerschap of borstvoeding

 • Metalen implantaten in het behandelde gebied

 • Huidziekten, huidontstekingen

 • Acute ontstekingsziekte

 • Oncologische ziekte

 • Allergie voor lokale anesthetica

 • Allergie voor ontsmettingsmiddelen

jet plasma #1.jpg
jet plasma #5_edited.jpg
bottom of page