top of page
Shoot Eveline-Demi's Design -242.jpg
STUDIO BLOOMIN

OVER ONS

Hi. Dat ben ik. Eveline Lavrijssen. 50+ en bloomin. Bloomin betekent voor mij gelukkig zijn, tevreden zijn met wie je bent, je in de bloei van je leven voelen. Je mooi voelen.

Mooi zijn wordt vaak gekoppeld aan jong lijken. Hoe jonger, hoe mooier. Daar ben ik het niet mee eens. Want hoe meer je jezelf waardeert, hoe lekkerder je in je vel zit, hoe meer je dat uitstraalt, hoe mooier je bent. Mooi zijn heeft naar mijn mening dus alles te maken met natuurlijke schoonheid. Het is dan ook niet zozeer die ‘door-Botox-verwijderde-rimpel’ die jou weer mooi maakt, maar het feit dat jij je daar beter door voelt. Want dat straal je uit.

Ik vind wel dat huidverjonging niet ten kosten van alles moet gaan. Een mimiek moet natuurlijk blijven en niet vervormd worden. Een boze uitdrukking moet er ook boos uit kunnen zien, niet plastic.

 

Toen ik de 40 passeerde, begonnen de jaren bij mij ook hun sporen achter te laten. Ik was niet meer tevreden met wat ik zag in de spiegel. De meest voor de hand liggende keuze was toen snel gemaakt. En Botox en Fillers it became. Hoewel ik in het begin blij was met de resultaten, voelde ik me steeds minder ‘natuurlijk’ mooi en ook begon ik me zorgen te maken over al die lichaamsvreemde stoffen die elke keer in mijn lijf gespoten werden.

 

Het is mijn passie om jou weer die natuurlijke lach te geven. Je te laten stralen. Je te laten opbloeien tot de natural beauty die jij graag in de spiegel ziet.

Zie ik je binnenkort in mijn studio bloomin? Tot heel gauw!

Liefs,
Eef

Shoot Eveline-Demi's Design -158.jpg

Als spuiten of snijden je te ver gaat

Studio Bloomin maakt gebruik van de allernieuwste innovaties op het gebied van natuurlijke huidverbetering. Methodes die een beroep doen op het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Waar geen spuit of mes aan te pas komt en die een natuurlijk resultaat geven.

Een stralende jonge huid met HIFU en Plasma Lift

Wij hebben ons gespecialiseerd in HIFU en Plasma Lift. Deze methodes zijn baanbrekend op het gebied van natuurlijke huidverbetering en zorgen voor een - tot voor kort niet te bereiken - ´skin boost´ zonder inspuitingen of operatie. En met een hersteltijd die vele malen korter is dan een traditionele facelift of andere operatie.

Shoot Eveline-Demi's Design -171.jpg
Jetplasmadeviceonface_edited_edited.jpg

The Game Changer.......JET PLASMA

Jet Plasma is een technologie van de 'next generation' voor huidverstrakking, collageenproductie, rimpelvermindering en verbetering van de elasticiteit die een onmiddellijk huidverstrakkingseffect produceert, waardoor fijne lijntjes en rimpels drastisch worden verbeterd en geweldige resultaten worden bereikt zonder operatie

Een fijne plek

Kijk jij ernaar uit weer te stralen? Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze studio! Een sfeervol ingerichte studio in een groene en rustige omgeving. Parkeren kan voor de deur zodat je na je behandeling ‘ongezien’ de auto in kunt stappen. De behandelruimte is in de eerste plaats ingericht op uitstekende hygiëne en het optimaal kunnen uitvoeren van de behandelingen. Maar ook het comfort laat niets te wensen over omdat wij het zeker zo belangrijk vinden dat jij je volledig kunt ontspannen. Of je nu komt voor een eenmalige behandeling of een behandeltraject ingaat.

Shoot Eveline-Demi's Design -36.jpg
BENIEUWD NAAR EEN

GRATIS
INTAKE?

Plan nu een GRATIS en vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek. Wij vertellen je graag wat Bloomin voor jou kan doen.

ONZE

PRIJZEN

Neem een kijkje in onze tarieven.

bottom of page