top of page
1.jpg
BEHANDELINGEN

HUIDVERBETERING

Naarmate je ouder wordt produceer je minder collageen. Collageen is een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is. Een bindweefsel dat onze huid elastisch en stevig houdt. Zo vanaf je 35ste begint de kwaliteit en hoeveelheid collageen af te nemen. Wat uiteindelijk leidt tot fijne lijntjes, rimpels en een slappe huid.

Studio Bloomin is gespecialiseerd in HIFU en Plasma Lift. Revolutionaire technologieën die je huid liften en egaler maken, maar bijvoorbeeld ook acnelittekens en zonnevlekken zichtbaar verminderen. Technologieën die je huid weer laten stralen. En dat alleen maar door jouw huideigen herstelproces aan het werk te zetten.

In principe geven beide behandelingen dezelfde verbluffende resultaten. Plasma Lift is wat effectiever en is meer gericht op een specifiek gedeelte van het gezicht. Vaak is één behandeling al voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij moet je echter wel rekening houden met een korte uitvaltijd i.v.m. kleine korstjes na de behandeling.

Bij HIFU kan het zijn dat je meer behandelingen nodig hebt, afhankelijk van de verwachting en reactie van je lichaam. Maar vaak per gebied niet meer dan drie, en er is geen downtime. HIFU is geschikt voor je hele gezicht. De effecten zie je al na de eerste behandeling en zelfs na drie maanden zie je nog steeds verbetering.

Tijdens jouw GRATIS intake bespreken wij met je welke behandeling het beste bij jou past. 

BEHANDELINGEN

MICRONEEDLING

Mist jou huid haar natuurlijke GLOW door o.a. grove porien, fijne lijntje, huidverslapping en huidveroudering dan is microneedling een hele mooie behandeling. Het is een  methode waarbij we de huid prikkelen om collageen en elastine aan te maken en zichzelf te herstellen, zowel aan de oppervlakte als in de diepte

Shoot Eveline-Demi's Design -158.jpg

Wat is microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling wordt met een dermapen met minuscule naaldjes, kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan, wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd en gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken waardoor het natuurlijke herstelproces op gang komt. De groeifactoren die daardoor vrijkomen zorgen voor de aanmaak van extra collageen en elastine. Microneedling is snel, effectief, nauwkeurig en biedt verschillende vormen van huidverbetering.


Is microneedling iets voor jou?
Na een aantal behandelingen merk je al meteen dat de huid steviger en gladder is geworden. Dit zorg voor een egale en stralende huid met die mooie ‘glow’. Littekentjes en oppervlakkige rimpels verminderen geleidelijk. De celdeling krijgt een enorme boost, waardoor oude cellen afschilferen in de weken na de behandeling. Gezonde nieuwe cellen worden versneld aangemaakt. De bovenste huidlaag wordt weer mooi stevig en glanzend, zoals deze hoort te zijn en er is een kleinere kans op verstoppingen door talg. Doordat de huid zichzelf gaat vernieuwen ga je zien dat ook onregelmatigheden in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade). Serums met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen worden ook heel veel beter door de huid opgenomen.


De behandeling
Voorafgaand aan de behandeling heeft u eerst een intakegesprek. Tijdens het gesprek bekijken we samen naar wat jou wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Na een uitgebreide analyse van uw huid zullen wij een behandelplan opstellen en informatie geven over de behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling brengen we een serum aan. Dit zorgt ervoor dat de dermapen goed over de huid kan glijden. Door de kleine kanaaltjes die we maken in de huid komt het serum precies  in de juiste huidlaag terecht, voor extra goede resultaten. Met strijkende bewegingen, zowel horizontaal, verticaal, als diagonaal, wordt het gehele gebied behandeld.

 

Afhankelijk van de indicatie en huidconditie kijken we  hoe diep de naaldjes in de huid terecht komen (variërend van 0,5 mm tot 2 mm). Bij een diepere behandeling kunnen er soms puntbloedinkjes ontstaan in de huid maar deze genezen direct weer. De huid zal na deze behandeling nog 1 à 2 uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dit wordt geleidelijk minder maar een rode gloed kan tot een paar dagen aanhouden.  . Daarnaast zal de huid vaak iets schilferen.

 

De behandeling is niet helemaal pijnloos maar dit kunnen we oplossen door voor de behandeling een verdovende creme in het te behandelen gebied aan te brengen. De mooiste resultaten zijn te behalen in kuurverband van 3-6 maal.

 

De behandeling kan herhaald worden na 4-6 weken.


Microneedling wordt ingezet voor de behandeling van:

 • Huidverslapping en huidveroudering

 • Fijne lijntjes en rimpels

 • Pigmentvlekken

 • Grove, vergrote poriën

 • Acne

 • Littekens (acne, operatief, brandwonden)

Microneedling & Peel | GLOW

Microneedling en Skin Tex peeling; Twee effectieve methodes combineren in één.

In dezelfde behandeling kunnen we  microneedling met een chemische peeling combineren. Hierdoor kunnen we met deze behandeling om nog meer resultaat behalen. Doordat we starten met microneedling wordt de opname van de chemische peeling bevorderd. Deze wordt direct na de microneedling aangebracht. Zowel microneedling als de peeling richten zich op het vernieuwen van de huid, met als doel een egale teint, verheldering van een zonbeschadigde huid, het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden.

Meteen na de behandeling heeft het gezicht een mooie gezonde GLOW. Deze combinatie behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten geeft de mooiste resultaten in kuurverband.

 

De behandeling kan herhaald worden na 4-6 weken.

Voor wie is Microneedling niet geschikt:

 • keloïd huid

 • ernstige atopische huid

 • metaal allergie

 • diabetes

 • hoge bloeddruk

 • bloedstollingsziekte

 • zwangerschap

HIFU

Before & After

bottom of page