top of page
2.jpg
BEHANDELINGEN

HUIDVERBETERING

Naarmate je ouder wordt produceer je minder collageen. Collageen is een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is. Een bindweefsel dat onze huid elastisch en stevig houdt. Zo vanaf je 35ste begint de kwaliteit en hoeveelheid collageen af te nemen. Wat uiteindelijk leidt tot fijne lijntjes, rimpels en een slappe huid.

Studio Bloomin is gespecialiseerd in HIFU en Plasma Lift. Revolutionaire technologieën die je huid liften en egaler maken, maar bijvoorbeeld ook acnelittekens en zonnevlekken zichtbaar verminderen. Technologieën die je huid weer laten stralen. En dat alleen maar door jouw huideigen herstelproces aan het werk te zetten.

In principe geven beide behandelingen dezelfde verbluffende resultaten. Plasma Lift is wat effectiever en is meer gericht op een specifiek gedeelte van het gezicht. Vaak is één behandeling al voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij moet je echter wel rekening houden met een korte uitvaltijd i.v.m. kleine korstjes na de behandeling.

Bij HIFU kan het zijn dat je meer behandelingen nodig hebt, afhankelijk van de verwachting en reactie van je lichaam. Maar vaak per gebied niet meer dan drie, en er is geen downtime. HIFU is geschikt voor je hele gezicht. De effecten zie je al na de eerste behandeling en zelfs na drie maanden zie je nog steeds verbetering.

Tijdens jouw GRATIS intake bespreken wij met je welke behandeling het beste bij jou past. 

BEHANDELINGEN

HIFU

Geen zin om te moeten herstellen na een behandeling? Of misschien kun je niet gemist worden op je werk? HIFU lift je huid zonder chirurgische ingreep en zonder herstelperiode. Al na één behandeling zie je jouw huid strakker en steviger worden.

Shoot Eveline-Demi's Design -171.jpg

Voor wie is het?
HIFU is voor iedereen die een strakkere en stevigere huid wil en/of rimpels tegen wil gaan. HIFU is in beginsel geschikt voor alle huidtypen. Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van je huidconditie en je leeftijd.

HIFU is niet geschikt:

 • als je zwanger bent of borstvoeding geeft

 • als je korter dan 2 maanden geleden bent behandeld met botox of fillers

 • als je last hebt van hart-, lever- en/of nierinsufficiëntie

 • bij huidkanker of als je een chemokuur volgt

 • als je epilepsie hebt

 • als je metalen stents of implantaten in het te behandelen gebied hebt (m.u.v. je gebit)

 • als je een pacemaker hebt

 • als je in het te behandelen gebied beschadigingen aan de huid hebt, zoals bijv. eczeem

 • wanneer je bloedverdunners gebruikt


Welke huidproblemen pak je er mee aan?
HIFU lift de huid en maakt deze strakker, gladder en steviger. Zowel in het gezicht als op het lichaam.
 

Dit kan HIFU voor je doen:

 • hals en gezicht

 • mini-facelift

 • voorhoofd lift

 • wenkbrauw lift

 • onderkin verminderen

 • kaaklijn verstevigen

 • wangen reshapen

 • kraaienpootjes bij de ogen verminderen

 • hals strakker maken

 • decolleté strakker en gladder maken


Wat is HIFU en hoe werkt het?
Naarmate je ouder wordt produceer je minder collageen. Collageen is een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is. Een bindweefsel dat onze huid elastisch en stevig houdt. Zo vanaf je 35ste begint de kwaliteit en hoeveelheid collageen af te nemen. Wat uiteindelijk leidt tot fijne lijntjes, rimpels en een slappe huid.

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is baanbrekend op het gebied van niet-chirurgische huidlifting en rimpelvermindering. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound en blijft het huidoppervlak onbeschadigd. Met uiterste precisie wordt op de juiste diepte, met de juiste temperatuur de juiste hoeveelheid ultrasound afgegeven. De huid die een HIFU behandeling heeft gehad zal veel nieuw collageen aanmaken. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect van de huid. De huid zal gladder en steviger worden. Rimpels worden minder en/of verdwijnen. De huid wordt op een natuurlijke manier gelift met een langdurig resultaat.


Hoe ziet een behandeling eruit?

 


De behandeling wordt uitgevoerd met een hoog intensieve, gefocuste ultrasound machine. De kop van de machine wordt ingesmeerd met een geleidende gel. Met behulp van drie verschillende koppen worden achtereenvolgens drie lagen in de huid bereikt (1,5 mm, 3 mm en 4,5 mm). Dit zijn de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Tijdens de behandeling voel je een warmte die over het algemeen als ontspannen ervaren wordt.

Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.


Wat kun je na de behandeling verwachten

Na de behandeling kan je huid een beetje roze zien en soms een lichte zwelling geven. Maar dat is na ongeveer 2 dagen verdwenen en je mag er gewoon foundation op aanbrengen. De huid voelt ook direct strakker aan door de krimping van de SMAS laag. De huidstructuur is gladder en de poriën zijn fijner. Daarna begint het proces van nieuwe aanmaak van collageen.

Aanbevolen wordt om tot 2 weken na de behandeling niet naar de sauna te gaan en niet te douchen met te heet water. Verder is geen extra nazorg nodig.

Het beste resultaat zie je na 2 à 3 maanden. De behandeling werkt zelfs tot 6 maanden door. Je zult merken dat de behandelde huid strakker aan gaat voelen en er weer jonger en stralender uit gaat zien!


Is HIFU pijnlijk?
Over het algemeen is HIFU niet pijnlijk. De warmte die je tijdens de behandeling voelt wordt meestal als ontspannen ervaren. Afhankelijk van het te behandelen gebied kun je soms een lichte prikkeling of tinteling voelen. Dit gevoel is echter van korte duur en verdwijnt vrij direct na de behandeling. Als je overgevoelig bent of geen pijn wilt voelen kun je een uur voorafgaand aan de behandeling een pijnstiller innemen.

Is HIFU veilig?
Er zijn weinig risico’s of complicaties bekend bij een HIFU behandeling. Er kan na de behandeling roodheid en een lichte zwelling optreden maar dit is binnen enkele uren verdwenen. Soms kun je na de behandeling nog tintelingen of gevoeligheid bij aanraking ervaren, maar deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Eén behandeling geeft al direct resultaat. Afhankelijk van je leeftijd en verwachtingen kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn om het meest optimale resultaat te behalen. Het maximaal aantal behandelingen per jaar mag niet meer dan 2 tot 3 zijn. 

Shoot Eveline-Demi's Design -187_edited.jpg
HIFU
bottom of page